Més de 400 persones acompanyen Abigail Garrido en l’acte de presentació com a candidata del PSC a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes

març 7, 2023

Més de 400 persones han acompanyat Abigail Garrido en l’acte de presentació com a candidata del PSC a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes, que s’ha celebrat aquest dissabte 4 de març a la Sala Polivalent de la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes.

En el discurs de presentació, Garrido ha recordat la forma de treballar que té ella i el seu equip: “Estem per servir les persones amb una actitud valenta, propera i útil que millori la seva vida. Estem per escoltar i solucionar problemes, ja que no serveix de res fer coses si no es millora la vida de la gent, i aquesta és la meva gran motivació per llevar-me cada dia, amb l’actitud de saber que aquell dia millorarem la vida d’alguna persona”.

A més, la candidata socialista ha deixat clar que “estic aquí perquè em motiva lluitar per la igualtat d’oportunitats al municipi” i “entenc que les persones han de poder desenvolupar el seu projecte vital i això significa que han de tenir garantits els seus drets bàsics com l’educació, la sanitat, l’habitatge i el treball, però també la seguretat, que és necessària per a la vida comunitària.”

Per aquest motiu, la candidata ha posat èmfasi en la feina feta com “la remodelació i ampliació de la biblioteca, per tenir espais dignes on poder estudiar; o impulsar les obres del nou institut-escola, avançant els diners encara que la responsabilitat sigui de la Generalitat; o la construcció de 269 pisos de lloguer assequible, perquè la gent tingui un sostre on viure i els joves no hagin de marxar per culpa de preus abusius; crear llocs de feina i millorar les condicions del polígon industrial per fer venir empreses; o els dispositius especials per garantir el cobrament amb seguretat de les persones grans quan van a cobrar les pensions o la vigilància coordinada en els mercats setmanals…”, ha afegit com a exemples la candidata per recordar que la política municipal ha de ser valenta, propera i útil.

Salvador Illa posa Abigail Garrido com a model de gestió municipal

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, ha donat suport a Abigail Garrido en la seva presentació.

Illa ha agraït a la candidata de Sant Pere de Ribes per ser “un model en la gestió pública, a diferència d’altres maneres de fer buides”. De fet, el primer secretari del PSC ha valorat la feina del govern de Garrido: “Ens podem sentir orgullosos i orgulloses de la feina que ha fet i està fent l’Abigail i el seu equip”.

Un dels exemples que n’ha destacat és la gestió dels habitatges de lloguer assequible, una feina que “s’ha de fer amb planificació, tal com ha demostrat l’Abigail i el seu govern”.

De fet, Salvador Illa ha fet referència al lema escollit pels socialistes de Ribes i les Roquetes “Amb Actitud”, per destacar una de les fortaleses de la candidata: “L’actitud és molt important i l’Abigail és un exponent de l’actitud de no rendir-se, de buscar solucions, de no conformar-se amb un simple no, de treball i d’escoltar la ciutadania”.

Comença l’elaboració del programa

El pròxim acte dels socialistes de Ribes i Les Roquetes és el divendres 31 de març del 2023, a les 18 h, a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes. L’agrupació local del PSC ha convocat una trobada oberta a tota la ciutadania per recollir les propostes que configurin el programa electoral amb el qual es presentarà el partit a les eleccions. L’endemà, l’1 d’abril del 2023, es repetirà la sessió de treball amb la ciutadania de Ribes, a la sala Josep Lluís Palacios, de Ribes, a les 18 h.

A més, el partit ha obert una via de contacte virtual amb els veïns i veïnes a través del correu electrònic per rebre els suggeriments que considerin, ja que la candidata està convençuda que “connectar amb la gent és imprescindible per trobar solucions.”

“Les propostes són de les persones i per a les persones. Cal estar al costat dels veïns i veïnes i escoltar-los. La gent sap què necessita, per això, és entre tots i totes que podem millorar el poble”, ha afegit.

Les persones que vulguin enviar idees o suggeriments ho poden fer a través del formulari de la web, a través del Facebook, Twitter o Instagram o al correu hola@abigailgarrido.cat.