Soc veïna de Les Roquetes de tota la vida. Els meus pares van estar entre aquells ciutadans que van construir aquest poble amb les seves pròpies mans, amb la companyia dels que, com ells, també van arribar d’altres llocs de Catalunya i de la resta d’Espanya i volíen establir-se en aquests terrenys que li dèien Les Roquetes amb l’esperança de tenir un futur estable.

De la seva forma de fer he après el que sóc. Ells m’han donat valors com la comprensió i el respecte pels altres; la solidaritat i el treball en equip; i la lluita, l’esforç i la implicació per millorar les coses.

Com molts altres ciutadans i ciutadanes de Les Roquetes vaig tenir el meu primer contacte amb l’escolarització als garatges improvisats que els propis veïns havíen muntat per formar i educar els nens que seríem el futur d’aquest poble. Gràcies a la dedicació dels meus pares vaig poder acabar estudis superiors i ser mestra.

Possiblement per haver viscut aquestes circumstàncies i per haver crescut amb aquests valors no va ser difícil trobar la vocació de servir a la resta; i per això vaig involucrar-me en un projecte que promovia el progrés del municipi.

Ara, amb 61 anys, sóc la primera secretària de l’agrupació del PSC de Ribes i Les Roquetes i em presento com a candidata a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes per continuar lluitant perquè els meus veïns i veïnes tinguin l’Ajuntament que mereixen.