Candidatura 2023-2027

1/ Abigail Garrido

1/ Abigail Garrido

61 anys. Soc mestra i comparteixo la meva vocació per l’educació amb la passió per la política municipal. Tinc el repte i el compromís de lluitar per millorar la vida de la gent del municipi des de la proximitat, el treball i la transparència.

2/ Josep De Barberà

2/ Josep De Barberà

58 anys. Visc a Ribes i soc educador i treballador social perquè m’agrada dedicar-me a les persones. Soc funcionari des de fa més de 40 anys amb força experiència a l’administració pública a l’Ajuntament de Barcelona.

3/ Ana Herrera

3/ Ana Herrera

47 anys. Soc llicenciada en Traducció i Interpretació i regidora d’Habitatge, Ocupació i Serveis socials i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament. Treballaré per atraure noves empreses al municipi.

4/ Antònia Pulido

4/ Antònia Pulido

58 anys. Soc psicòloga i tinc formació en donació d’òrgans i empatia mèdica. Regidora d’Igualtat i Turisme a l’Ajuntament. La meva vocació són les persones. M’agrada el món de la cultura i col·laboro amb diverses ONG.

5/ Fran Perona

5/ Fran Perona

47 anys. Soc fuster de les Roquetes i soc regidor des del 2012, fet que m’ha donat un bon coneixement del poble i experiència en la gestió municipal. Estic compromès amb el projecte 100%.

6/ Paqui Carrasquilla

6/ Paqui Carrasquilla

52 anys. Soc integradora social i estic vinculada a l’Agrupació de Balls Populars. Soc regidora d’Educació, Gent gran i Benestar animal de l’Ajuntament. Vull que la nostra gent gran estigui cuidada.

7/ Adrià Solà

7/ Adrià Solà

32 anys. Soc especialista en il·luminació escènica. Vaig fundar l’entitat Millenium Espectacles. Soc regidor de Cultura de Les Roquetes i de Joventut. Em sento orgullós del meu poble.

8/ Juan García

8/ Juan García

35 anys. Treballo com a Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria. Soc regidor de Comerç i Fires a l’Ajuntament i també secretari de la colla de la Dragona de Les Roquetes. El comerç local m’apassiona.

9/ Celi Bau

9/ Celi Bau

50 anys. Soc integradora social. Treballo d’educadora a l’institut Montgròs de Sant Pere de Ribes. Estic vinculada a la cultura popular. Vull lluitar per un municipi inclusiu en majúscules.

10/ Sandra Shimazu

10/ Sandra Shimazu

44 anys. Visc a Ribes i treballo en un restaurant. Soc fundadora de l’Associació Cultural Oberta Ribetana (ACARI). Soc regidora de Cooperació a l’Ajuntament. M’agrada que el municipi sigui integrador.

11/ Josep Moya

11/ Josep Moya

55 anys. Soc de Ribes i regidor de Cultura de Ribes i Medi ambient de l’Ajuntament. Formo part dels ADF i del cos de Protecció Civil del municipi. També formo part de la Colla Gegantera. Estic molt compromès amb el medi ambient.

12/ David Navarro

12/ David Navarro

48 anys. Treballo en la indústria química i soc entrenador al Bàsquet Roquetes. Soc regidor d’Esports de Les Roquetes i del Programa de Promoció de l’Esport. Vull lluitar per un municipi saludable.

13/ Aishwarya Córdoba

13/ Aishwarya Córdoba

23 anys. Estudio els graus de Dret i Traducció i Interpretació. M’apassionen els idiomes. Soc una clara defensora de la diversitat cultural i de la lluita ecologista.

14/ MarÍA Olmos

14/ MarÍA Olmos

45 anys. Soc administrativa en una empresa de Vilanova. Formo part de l’AMPA de l’Institut Alexandre Galí. Soc cap de colla de la Colla Dansaire de Les Roquetes. Vull una oferta educativa al municipi que sigui diversa i de qualitat.

15/ Alfons Moral

15/ Alfons Moral

54 anys. Treballo en el sector de la mineria. En aquest mandat, soc regidor de Governació a l’Ajuntament. Soc delegat del sindicat FICA-UGT i membre del Banc dels Aliments i de Protecció Civil. M’encanta la cultura popular.

16/ José Antonio Criado

16/ José Antonio Criado

47 anys. Soc especialista d’electrònica industrial i treballo a Prysmian. Estic afiliat a UGT i he ocupat diverses responsabilitats al comité. M’agradaria que el municipi tingués espai d’autocaravaning.

17/ Edu Martín

17/ Edu Martín

38 anys. Soc instal·lador industrial. Estic afiliat a UGT. Tinc dos fills petits i em preocupo perquè es trobin un municipi millor en el futur. Soc activista social i m’identifico molt amb el projecte socialista.

18/ Montse Soler

18/ Montse Soler

42 anys. Soc pensionista i visc a Les Roquetes. Ha estat vinculada a les AFES i vull participar en aquest projecte per fer el municipi més accessible a totes les persones.

19/ Olga Hernando

19/ Olga Hernando

66 anys. Visc a Can Lloses- Can Marcer. Estic jubilada. He estudiat Infermeria i soc llicenciada en Història de l’Art. Estic motivada per treballar per millorar les urbanitzacions del municipi.

20/ Susana Velasco

20/ Susana Velasco

53 anys. Soc pensionista i visc a Ribes. Estic molt compromesa per fer de Sant Pere de Ribes un municipi accessible. He format part de diverses entitats del municipi.

21/ Maite Coca

21/ Maite Coca

81 anys. Visc a Vallpineda. Ara estic jubilada, però vaig ser una reconeguda llibretera de Barcelona durant 32 anys. Em mou la justícia social i el compromís per la millora de la vida les persones grans.

22/ Josep Maria Llopart

22/ Josep Maria Llopart

65 anys. Soc llicenciat en Biologia. He estat professor d’institut i actualment estic jubilat. Soc regidor d’Educació postobligatòria a l’Ajuntament. Vull lluitar per més formació professional al municipi.

23/ Rosa Chacón

23/ Rosa Chacón

31 anys. Soc graduada en Educació Infantil i ara mateix estudio disseny gràfic. Treballo com a dependenta. Vull que el municipi tingui més oportunitats per a la gent jove.

24/ Juan Carlos Tortolero

24/ Juan Carlos Tortolero

53 anys. Soc tècnic superior d’electrònica industrial i treballo a SEAT. He estat vinculat a la cultura i l’esport de Les Roquetes. Aquest projecte m’entusiasma perquè posa les persones al centre.

25/ Sonia Aparicio

25/ Sonia Aparicio

52 anys. Visc a Ribes. Soc la responsable del bar del Centre Cívic de Les Roquetes i la presidenta de la Colla Drac Petit de Ribes. També he estat, durant 20 anys, vicepresidenta del Club Patinatge Ribes. Vull que la cultura sigui per a tothom.

26/ Núria Farré

26/ Núria Farré

57 anys. Soc llicenciada en Sociologia i tinc un màster en Gestió d’Empreses. Treballo en una multinacional. Soc una gran defensora del comerç local com un puntal de l’economia municipal.

27/ Mª Ángeles Castarnado

27/ Mª Ángeles Castarnado

66 anys. Estic jubilada, però durant molts anys he estat responsable d’un negoci propi, un supermercat a Les Roquetes. Estic convençuda que el projecte socialista és el millor per al municipi.

28/ Alejandro Serrano

28/ Alejandro Serrano

21 anys. Visc a Ribes. Estic estudiant el grau de Dret. Combino els estudis amb feines esporàdiques. Jugo a l’Atlètic Ribetà. Vull un municipi que miri a la gent jove.

29/ MarÍa José Sánchez

29/ MarÍa José Sánchez

55 anys. Soc responsable d’administració. Formo part de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes. Soc la promotora de la Gimcana Popular de Les Roquetes. Penso que la cultura és un motor indispensable per al poble.

30/ Ana Marín

30/ Ana Marín

50 anys. Soc perruquera. Estic implicada, des de fa anys, en el teixit comercial de Les Roquetes a través de la Unió de Comerciants i Empresaris de Les Roquetes (UCER). M’agrada treballar per a les persones.

31/ Joel Sans

31/ Joel Sans

50 anys. Visc a Ribes. Soc enginyer electrònic. Treballo com a investigador al Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), a la Unitat de Tecnologia Marina. Vull que el municipi vagi endavant i tingui oportunitats per a tothom.