Més de 600 persones gaudeixen de la 24a Festa de la Rosa de Sant Pere de Ribes

maig 23, 2023

Aquest diumenge, 21 de maig de 2023, el PSC de Ribes i les Roquetes ha celebrat la 24a edició de la Festa de la Rosa. Més de 600 persones han gaudit d’un dia especial en un entorn privilegiat, la Pineda de Vilanoveta, ple d’actuacions d’entitats del municipi, així com la presència del diputat al Congrés, José Zaragoza, que ha volgut acompanyar els i les socialistes en aquest dia.

Durant el seu discurs, José Zaragoza ha lloat la feina feta per Abigail Garrido, la candidata del PSC de Ribes i Les Roquetes, a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes: “Quan vens al municipi t’adones que està cuidat, que s’han fet inversions que pensen en el futur, que el govern de l’Abigail s’ha preocupat per la gent gran, la gent jove… Ho ha fet aprofitant al màxim els recursos d’altres institucions, perquè té contactes i sap trucar a la porta que toca. L’Abigail ha sabut utilitzar els fons europeus per fer polítiques que solucionin les necessitats de les persones.”

Per la seva banda, la candidata a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha demanat repetir la confiança de les veïnes i veïns amb “una majoria amplia, ja que l’alternativa és un desgovern de diferents partits i n’hem vist un exemple ben a prop aquests quatre anys”.

Garrido ha recalcat la importància d’anar a votar aquest diumenge 28 de maig i fer-ho amb “actitud i energia positiva i pensant en el municipi”. La candidata socialista també ha recordat algunes de les principals accions que posaran en marxa “per millorar la vida de les persones i que puguin construir el seu projecte vital al municipi”.

Durant tot el matí, aquesta 24a Festa de la Rosa ha acollit diferents actuacions d’entitats del municipi. Van actuar la Rondalla de Les Roquetes del Garraf, Jesús Haro, el cor i el quadre de ball de la Casa d’Andalusia de la comarca del Garraf, Gim Jazz Garraf, l’entitat Siente el Ritmo, el Centro Cultural Andaluz y Recreativo García Lorca i va finalitzar el dia amb unes classes de salsas i bachata.