Més de 200 persones participen en l’elaboració del programa electoral socialista

abr. 3, 2023

  • El PSC organitza dues jornades obertes a la ciutadania per recollir propostes per al programa electoral

El PSC de Ribes i Les Roquetes ha dut a terme dues jornades de treball obertes a tota la ciutadania per recollir idees per al programa electoral. Les sessions, que han aplegat més de 200 persones, s’han celebrat aquest divendres 31 de març de 2023, a Les Roquetes, i el dissabte 1 d’abril, a Ribes.

En les jornades han treballat conjuntament veïns i veïnes que no es coneixen, de diverses edats, zones del poble i amb experiències professionals i personals diferents, un fet “molt enriquidor, perquè les idees siguin més heterogènies i pensin més en el bé comú”, ha explicat la candidata socialista a l’alcaldia, Abigail Garrido.

Els assistents han pogut debatre i proposar les idees seguint unes dinàmiques de grup i tractant diverses temàtiques. Hi havia panells per trobar idees sobre habitatge, educació, salut, treball i comerç local; altres per parlar de gent gran, joventut, espai públic, seguretat i mobilitat; i altres sobre espai natural, turisme, cultura i esports.

Abigail Garrido ha agraït la participació de la gent i ha destacat que “és molt interessant fer aquest tipus d’actes per escoltar activament la ciutadania i poder fer les coses que realment importen”. “Estic molt contenta, perquè els veïns i veïnes han proposat moltes idees de futur i que van en la línia del que el nostre projecte busca: generar igualtat d’oportunitats per a tothom”, ha afegit.

Recollint propostes

El programa electoral també s’està elaborant a partir de les idees, inquietuds i necessitats que el PSC recull dia a dia gràcies a la participació activa de la gent del municipi en trobades i reunions.

A més, s’ha obert una via de contacte virtual a través del formulari de la web, del FacebookTwitter o Instagram o del correu hola@abigailgarrido.cat.