El PSC vol reformar la plaça Llobregat per “retornar l’esplendor del centre neuràlgic de Les Roquetes”

maig 25, 2023

Els socialistes de Ribes i Les Roquetes, encapçalats per la candidata a l’alcaldia Abigail Garrido, han presentat el compromís de remodelar la plaça Llobregat, un espai emblemàtic i històric del cor de Les Roquetes. “És un projecte ambiciós i estem convençuts que retornarà l’esplendor que necessita la plaça Llobregat.”

Segons Garrido, aquesta plaça necessita una transformació que la converteixi en un espai per a la gent: “Les places, els carrers o els parcs infantils són espais per conviure-hi i han d’estar cuidats i adaptats a l’ús i gaudi dels veïns i veïnes.”

El projecte proposat pel PSC preveu convertir la plaça en un espai on les persones i els negocis “se sentin a gust”, ha dit la candidata socialista, que també ha assenyalat que l’accessibilitat és una de les prioritats del projecte. “Tota la plaça ha de ser de plataforma única, de manera que les persones que tenen mobilitat reduïda, que van amb cadira de rodes o que poden tenir dificultats com les persones grans, no tinguin cap problema per transitar per aquesta plaça”, ha explicat Garrido.

La proposta del PSC preveu preparar la plaça perquè sigui un espai funcional per a les diverses activitats que se celebren habitualment, així com per a una diversitat d’usos, incloent-hi una zona infantil.

A més, el projecte preveu la protecció d’algunes zones amb elements que facin ombra, la millora de les voreres de l’avinguda Catalunya, la instal·lació de càmeres de vigilància i l’increment de la presència dels serenos, per millorar la seguretat i la convivència a la plaça.