Candidatura 2019

La candidatura socialista per al mandat 2019-2023 està formada per 30 homes i dones de Ribes, les Roquetes i les urbanitzacions. Joves i més grans. De diferents experiències laborals i acadèmiques. Però tots i totes tenen un denominador comú: estan il·lusionats i plens d’energia positiva per millorar el municipi.

1. Abigail Garrido. 57 anys. Mestra. 

Abigail Garrido és mestra. La seva vocació per l’educació com a eina per millorar la societat la va dur a entrar en política, una manera de contribuir al servei públic que l’apassiona. És alcaldessa de Sant Pere de Ribes des del 2015 i ara encapçala una candidatura novament amb l’únic repte de “lluitar pel que realment preocupa als veïns i veïnes del municipi”. Els seus valors són la comprensió i el respecte pels altres, per això creu que “connectar amb la gent és imprescindible per trobar solucions”. Destaca la seva forma de fer política amb proximitat, treball, transparència i energia positiva.

2. Antònia Pulido. 54 anys. Psicòloga i gerent d’un hotel de Ribes. 

Antònia Pulido té una clara vocació per l’atenció a les persones. És psicòloga i té estudis superiors en matèria de donació d’òrgans i empatia mèdica. A més, ha col·laborat en projectes de diverses ONG. És emprenedora i amb experiència en la gestió, ja que dirigeix un negoci familiar, l’Hotel Palou de Ribes. S’ha sumat al projecte socialista perquè “la meva convicció de servei em porta a buscar canvis socials que contribueixin a millorar la vida de les persones.”

3. Fran Perona. 43 anys. Fuster de Les Roquetes. 

Fran Perona és un fuster roquetenc que és regidor a l’Ajuntament des de 2011. Des de 2015 exerceix de regidor d’Urbanisme, Urbanitzacions i Règim Intern. Destaca la seva experiència en la gestió municipal. Està convençut que “cal un govern socialista per fer avançar el municipi com es mereix”.

4. Paqui Carrasquilla. 48 anys. Integradora social. 

Paqui Carrasquilla és integradora social i està vinculada al món de les AMPA. Ha format part de la junta directiva de la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya i ha estat presidenta de l’AMPA de l’Institut Alexandre Galí de Les Roquetes. És regidora a l’Ajuntament des de 2011. Des de 2015 és regidora de Serveis Socials i Educació. La seva motivació per sumar-s’hi de nou al projecte socialista és que “pensa en la millora de la qualitat de vida de les persones de Sant Pere de Ribes.” .

5. Adrià Solà. 28 anys. Especialista en il·luminació i so d’espectacles. 

Adrià Solà és especialista en il·luminació escènica. Exerceix de regidor de Cultura i Comerç Local de Les Roquetes des de 2015. Ha estat president i fundador de l’entitat Millenium, especialitzada en organitzar muntatges teatrals i musicals. Ha decidit repetir en l’equip d’Abigail Garrido perquè “tinc ganes d’acabar el que hem començat i de posar en marxa projectes nous que hi ha sobre la taula”.

6. Ana Herrera. 43 anys. Llicenciada en Traducció i Interpretació d’idiomes.

Ana Herrera és llicenciada en Traducció i Interpretació. Combina l’afició pels idiomes amb el món de l’empresa, ja que treballa en el departament comercial d’una multinacional. És membre activa de la Casa d’Andalusia, de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes i de la junta de l’AMPA de l’escola Mediterrània. Creu que el projecte d’Abigail Garrido “és l’únic que pot fer créixer el municipi i assegurar un futur millor per als joves”.

7. Josep Moya. 50 anys.

Josep Moya és regidor de Cultura i Esports de Ribes i Urbanitzacions i de Comerç Local de Ribes des de 2015. És membre de l’Associació de Veïns del barri del Palou i dels gegants vells de Ribes. El que més li agrada de la forma de fer del govern socialista és la connexió de l’Ajuntament amb la ciutadania. Aposta per “fer que Sant Pere de Ribes sigui un municipi que sense oblidar el seu passat històric i cultural, mira cap al futur.”

8. Sandra Shimazu. 40 anys. Treballa en un restaurant de Ribes.

Sandra Shimazu treballa en un restaurant de Ribes i és la presidenta de l’Associació Cultural Oberta Ribetana. Té ganes de participar activament en la política municipal “per ajudar a que el poble continuï creixent de forma sostenible i a facilitar la vida i la convivència de tots els ciutadans.” Creu en el projecte socialista perquè “és fet exclusivament per facilitar el benestar i la integració de tots.”

9. Juan García. 31 anys. Auxiliar d’infermeria.

Juan García treballa d’auxiliar d’infermeria. És el president de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes, per tant, col·labora en l’organització de les festes majors de Les Roquetes. Ha volgut sumar-se a l’equip d’Abigail Garrido perquè creu que encapçala el millor projecte per al municipi. Té clar que treballarà “per aconseguir un servei mèdic com mereixem.”

10. Montse Vico. 35 anys. Arquitecta.

Montse Vico és arquitecta a l’Ajuntament de Barcelona i també treballa com a autònoma. Està afiliada al sindicat UGT. Creu que el projecte socialista és “realista, positiu i heterogeni amb una base de polítiques socials que vetllen pel bé comú i pel futur del poble i dels ciutadans.” S’ha sumat perquè se sent orgullosa de l’evolució que ha fet Sant Pere de Ribes en els anys que ha governat el PSC, tant en l’àmbit urbanístic com social i cultural, i vol formar part del futur desenvolupament municipal.

11. David Navarro. 44 anys. Empresari en la indústria química.

David Navarro és empresari en la indústria química. Fa set anys que forma part de la junta del Bàsquet Roquetes i actualment és el president. Va ser un dels promotors de la “Cistella solidària”, una iniciativa per recollir aliments per a la Creu Roja a través de l’esport roquetenc. Ha volgut formar part de l’equip d’Abigail Garrido perquè “és un projecte il·lusionant on les persones compten” i sap que tindrà “l’oportunitat d’incidir en les polítiques que afecten a tots.”

12. Josep Maria Llopart. 61 anys. Professor d’institut jubilat.

Josep Maria Llopart és llicenciat en Biologia. Actualment està jubilat, però durant la seva carrera professional ha estat professor d’institut. Ha exercit de director, subdirector, cap d’estudis, tutor, coordinador de Batxillerat i d’Informàtica. Està afiliat al sindicat UGT. Diu que no tenia gaire interès en la política municipal “fins que va arribar l’Abigail Garrido i el seu equip i vaig veure els canvis a millor que es produïen als carrers.”

13. Aishwarya Córdoba. 19 anys. Estudiant de Dret.

Aishwarya Córdoba està cursant segon curs del grau de Dret a la Universitat Rovira i Virgili, a on està fortament implicada en els òrgans de gestió i representació estudiantil com el Consell d’Estudiants, la Junta de Facultat i altres entitats sectorials. És una activista ecològica que lluita per reduir els efectes del canvi climàtic. Sumant-se a l’equip socialista vol “aportar el meu granet de sorra perquè des de l’Ajuntament es facin polítiques per reduir l’ús dels plàstics.”

14. Alfons Moral. 50 anys. Camioner.

Alfons Moral treballa de camioner. És membre de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes i de l’Associació de Voluntaris de Sant Camil, secció del banc d’aliments. Està afiliat al sindicat UGT. Ha estat membre de l’AMPA de l’Institut Xaloc. Creu que el “projecte socialista és la millor opció per fer avançar el municipi.”

15. Gabriela Schellekens. 46 anys. Consultora empresarial.

Gabriela Schellekens és autònoma i treballa com a consultora, ajudant els projectes empresarials en processos de canvi. Se sent orgullosa de viure a Sant Pere de Ribes i creu que Abigail Garrido “és la persona ideal per unir i treballar per tots els ciutadans del municipi”. Està especialment contenta de que la candidata “sempre estigui per a tots i per treballar per els assumptes realment importants per als ribetans.”

16. Juan Carlos Tortolero. 49 anys. Responsable de logística a SEAT.

Juan Carlos Tortolero és tècnic superior d’electrònica industrial i treballa a SEAT com a responsable del pressupost de logística, del funcionament del sistema operatiu logístic SAP i dels procediments de logística. És membre de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes, on va ser tresorer quan es va crear la colla de grallers El Geganter. També ha estat tresorer del Club Basquet Roquetes. S’ha sumat a l’equip del PSC per “seguir fomentant al municipi els valors socials, solidaris i de justícia com fins ara.”

17. Sonia Aparicio. 48 anys. Encarregada de caixes en un supermercat.

Sonia Aparicio treballa d’encarregada i formadora de caixeres en un supermercat. Té una activitat associativa molt activa a Ribes. Ha estat a les AMPA de l’escola Parellades i a l’Institut Can Puig. També ha estat durant 20 anys vicepresidenta del Club Patinatge Ribes. I actualment és la presidenta de la Colla Drac Petit de Ribes. Creu en el projecte socialista perquè “porta una nova forma de fer política i mira al futur amb bones perspectives per al municipi.”

18. José Antonio Criado. 43 anys. Operari de producció a Prysmian.

José Antonio Criado és tècnic especialista d’electrònica industrial i treballa d’operari de producció a Prysmian. Està afiliat al sindicat UGT i ha ocupat diversos càrrecs a l’executiva intercomarcal FIA-UGT. Creu que el projecte socialista “és imprescindible en la construcció del Sant Pere de Ribes que volem.”

19. María Olmos. 41 anys. Comptabilitat en una empresa del municipi.

María Olmos és administrativa i treballa gestionant la comptabilitat dels clients en una empresa del centre comercial de la Rambla del Garraf. És membre de l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes. Des de fa cinc anys és balladora a la Colla Dansaire de l’Agrupació. També forma part de la junta executiva de l’AMPA de l’escola Santa Eulàlia. S’ha sumat a l’equip d’Abigail Garrido perquè vol “treballar en la mateixa direcció que ha estat portant el govern local, escoltant les idees i les necessitats de tothom.”

20. Pedro Berbel. 51 anys. Pensionista.

Pedro Berbel ha treballat sempre d’operari en la fàbrica Hitecsa, però actualment és pensionista. És membre de l’Associació de Festes Populars de Les Roquetes. Està convençut que Sant Pere de Ribes no pot avançar si no és amb Abigail Garrido com a alcaldessa “perquè es preocupa pel que realment cal: l’educació, la sanitat i la millora de la qualitat de vida dels nens i la gent gran.”

21. Noelia López. 28 anys. Administració i gestió en l’àmbit jurídic.

Noelia López és tècnica d’administració i gestió en l’àmbit jurídic. Des del 2015 és regidora de Treball, Joventut, Cooperació Internacional i Esports de Les Roquetes. És membre de la colla dels Castellers de Les Roquetes. Veu en aquesta candidatura un projecte de futur, inclusiu, proper i pensat per a les persones: “M’agrada el projecte socialista perquè aposta per les energies renovables, cuida i potencia el patrimoni cultural i natural i proporciona oportunitats a les famílies.”

 

22. Antonio Martín. 52 anys. Emprenedor i expert en turisme.

Antonio Martín és emprenedor en l’àmbit del turisme, on se’l considera un expert en la matèria. Des del 2015 és regidor d’Emprenedoria, Promoció Econòmica i Turisme. Considera el projecte socialista com “il·lusionant i motivador” i creu que “queden molts reptes per afrontar al municipi i estic convençut que Abigail i el seu equip estem perfectament capacitats per fer-ho”.

 

23. Toni Aliaga. 34 anys. Enginyer de telecomunicacions i especialista en enginyeria biomèdica.

Toni Aliaga és enginyer de telecomunicacions i especialista en enginyeria biomèdica. Té una llarga trajectòria professional arreu d’Europa. És membre de la junta de l’Associació de Festes Populars de Les Roquetes. Va fundar les joventuts socialistes a Ribes i Les Roquetes. Considera que el projecte d’Abigail Garrido és “l’únic amb visió de futur i millora constant”.

 

24. Marc Rojas. 24 anys. Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració.

Marc Rojas és graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració i amb un màster en Polítiques Públiques i Socials. Treballa en una consultoria, assessorant institucions públiques en matèria de participació ciutadana, urbanisme, mobilitat o diversitat funcional, entre d’altres. Creu que “amb el PSC, els joves del municipi tindran oportunitats per progressar, estudiar i treballar. I també per passar-ho bé!”

 

25. Rosa Chacón. 27 anys. Graduada en Educació Infantil.

Rosa Chacón és graduada en Educació Infantil, amb menció en Educació Psicomotriu. Col·labora activament en diversos projectes de l’entitat Millenium. S’ha sumat al projecte d’Abigail Garrido perquè “m’agrada la seva forma de treballar, fent partícip en tot moment a la gent del poble i escoltant les seves necessitats per donar-los una solució el més aviat possible.”

 

26. Ana Marín. 46 anys. Perruquera.

Ana Marín és perruquera. Forma part de la Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes. Creu que “el projecte d’Abigail Garrido és resolutiu i eficaç, capaç d’arribar a tots els problemes del municipi.” Està orgullosa de Sant Pere de Ribes, “especialment amb la millora que ha tingut en els últims anys en les instal·lacions i els projectes educatius i de comunicació.”

 

27. Edu Martín. 34 anys. Operari de producció.

Eduard Martín és operari de producció a Hitecsa. Fa més de 10 anys que està afiliat al sindicat UTG. Ha estat activament implicat en la millora de l’accessibilitat a internet al municipi. Creu que el PSC té un “projecte que beneficia i pensa en totes les persones del municipi, sobretot les més vulnerables.” S’ha sumat a la candidatura socialista al veure que “en els últims quatre anys ha demostrat ser un projecte consolidat que treballa per millorar la vida de la gent.”

 

28. Maite Coca. 77 anys. Jubilada.

Maite Coca ha estat una reconeguda llibretera de Barcelona durant 32 anys, però ara ja està jubilada. Veïna de Vallpineda. Li agrada recordar que en la seva joventut va ajudar a Lluís Maria Xirinacs a ser senador i que “era qui portava les cartes d’amagades als partits polítics per a les reunions secretes”. Ara s’ha sumat a l’equip d’Abigail Garrido, ja que “és un projecte engrescador que pensa en tots, tant Ribes, Roquetes i urbanitzacions com en els infants, la gent gran i, fins i tot, els animals.”

 

29. Joel Sans. 46 anys. Enginyer electrònic.

Joel Sans és enginyer tècnic industrial i graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica. Té un màster en Enginyeria Computacional i Matemàtica. Actualment fa el doctorat en el programa de Ciències del Mar (UPC-CSIC) i, a més, és especialista en I+D+i en la Unitat de Tecnologia Marina. És soci del Handbol Ribes. Va ser regidor en la legislatura 2011-2015. En l’equip d’Abigail Garrido ell vol treballar per “l’estímul de l’economia i la protecció dels drets socials”.

 

30. Núria Farré. 53 anys. Llicenciada en Sociologia.

Núria Farré és llicenciada en Sociologia, amb un postgrau en Gestió d’Empresa i un altre en Gestió de Centres Assistencials i Hospitalaris. Actualment treballa com a responsable de desenvolupament a França, en una empesa que ajuda a la integració de persones amb discapacitat. Creu que el projecte socialista “és un exemple de convivència, tolerància, progrés, multiculturalitat i desenvolupament sostenible.”