Abigail Garrido: “Revalidar la majoria és important per continuar avançant i evitar que Sant Pere de Ribes s’aturi”

maig 19, 2023

La candidata socialista a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha fet una crida a “revalidar la majoria” com un element imprescindible “per continuar avançant i evitar que Sant Pere de Ribes s’aturi”. L’alternativa, segons ha deixat clar Abigail Garrido “és suma de molts altres partits que comportarà un desgovern, tal com ha passat a Vilanova i la Geltrú”. Respecte al 28 de maig, “esperem que sigui un dia d’alegria per a la ciutadania perquè el projecte que estem treballant i que ha donat tants bons resultats al municipi continuï per millorar la vida de les persones. Per això em llevo cada dia amb l’actitud necessària per aconseguir-ho”.

La candidata socialista a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes ha fet aquestes declaracions en el marc d’una trobada de candidats i candidates del PSC de l’Alt Penedès i el Garraf a Sant Pere de Ribes on també hi ha assistit el primer secretari dels socialistes de Catalunya, Salvador Illa.

Illa ha emfatitzat que “la campanya l’enfoquem com una conversa amb la ciutadania. Una conversa pública que la volem tranquil·la, respectuosa i educada. De fet, estic molt content de com hem arrancat aquesta conversa: amb força i amb optimisme. Amb força perquè tenim conviccions clares i ben arrelades i amb optimisme perquè hem treballat i tenim il·lusió i actitud positiva pel futur”. El primer secretari del PSC ha destacat la feina de l’equip socialista a Sant Pere de Ribes, “podem estar satisfets de com s’ha treballat” i de Vilanova i la Geltrú “com un exemple de com construir una alternativa“.

Per la seva banda, Juan Luis Ruiz, candidat a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú i diputat al Parlament de Catalunya, ha ressaltat el govern liderat per Abigail Garrido com l’exemple de la comarca “del bon govern i de la bona gestió que sabem fer les i els socialistes quan governem”. De fet, ha conjurat a tots els candidats i les candidates socialistes del Garraf a treballar plegats perquè la comarca “té un gran potencial i actius que hem de saber aprofitar i per aconseguir-ho necessitem un treball coordinat entre els sis municipis”.