Abigail Garrido amplia la majoria absoluta

maig 30, 2023

El PSC de Ribes i les Roquetes revalida i amplia la majoria absoluta obtinguda el 2019 i passa de 12 a 13 regidors, dels 21 que té el ple municipal. La candidatura socialista no només ha incrementat els regidors i regidores que tindrà al consistori, sinó que també ha ampliat el tant per cent del suport de la població, passant del 48% dels vots aconseguits el 2019 a més del 51% dels sufragis d’aquest diumenge.

La massiva confiança mostrada pels veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes és una prova del suport que rep el projecte liderat per l’actual alcaldessa, Abigail Garrido, qui ha remarcat que les persones “han valorat aquests quatre anys d’intens treball i una campanya en positiu i propositiva”.

Ara el gran repte i la gran responsabilitat és “respondre amb una feina valenta, amb una actitud molt positiva per solucionar els problemes i els reptes que tenim i vindran”.

La futura alcaldessa, que renovarà el càrrec el 17 de juny, ha volgut felicitar les victòries del PSC a Vilanova i la Geltrú i Olivella, ja que “són molt importants per a la comarca i per treballar conjuntament” i l’increment de la presència de regidors i regidores socialistes a Cubelles i Sitges que representen “una alternativa real de govern i deixen totes les possibilitats obertes perquè la Renata Bedós i el Luis Miguel Garcia ocupin les alcaldies”.

Els regidors i regidores del Partit Socialista de Catalunya que formaran part de la següent legislatura:

 1. Abigail Garrido
 2. Josep de Barberà
 3. Ana Herrera
 4. Antònia Pulido
 5. Fran Perona
 6. Paqui Carrasquilla
 7. Adrià Solà
 8. Juan García
 9. Araceli Bau
 10. Sandra Shimazu
 11. Josep Moya
 12. David Navarro
 13. Aishwarya Córdoba